Cserépkályhák és kandallók

 

Új-Home

 

Home

Cégbemutató

Újdonságok

Termékünk

Kandalló
Akciók
Nyitott kandallók
Antony Design
Épületkerámiák

Design Service

Csempe

Mühely

Kandallóépítö info

kandalló nagy
Kamin nagy
kandallócsempe
csempe
festett-relief
párkány
padka
speciális elemek
tartozékok
máz
fényes máz
matt máz
efekt mázak
egyedi mázak

öntöttkerámia

csempe
Galerie
mázak
árak

Links

Downloads

Kontakt

partnercégek
Impressum

Forum 

Üdvözöljük Weboldalunkon.

 

A következö oldalakon nagy választékot találhat cserépkályha és kandalló ajánlatunkból. Mégis, ez csak egy kis része termékeinknek.A mi munkánk lényege induviduális, és ennek ellenére kedvezö árfekvésü cserépkályhák és kandallók készítése.

Kérem gyözödjön meg saját maga erröl. Nálunk valóban megtalálja az elképzelésének megfelelö egyedi tervezésü cserépkályhát vagy kandallót.

Kérem figyelje a tervezés ajánlatunkat.Információ a sevis oldalon.

 


Röviden rólunk.

Közel 20 fö-vel,kerámikussal,müvesszel,tervezövel,modell,és formakészítövel,teknikussal, és üzletkötövel dolgozunk együtt.Alapítva 1990-ben a Németországi Bellheimben, Bellheimmer Kachelofenbau néven.Kézi gyártásu kandallókerámiát gyártott akkor még saját részre.1994-ben a cég magyarországra, Pécsre lett áthelyezve, ahol szakmailag magasan képzett kerámikusokat, szakembereket találtunk.Idöközben a KerámikArt tisztán magyar vállalkozássá vált. Vezetöje Kern Gyöngyi, férjével Theo Kernnel,valamint a  jó szakemberekkel minden szempontból elsö osztályú termékek elöállításán dolgoznak.A kiválló szakembergárdával, kandallóépítö partnerekkel, a cég absolút konkurenciamentes teljesítményt nyújt, a kézigyártásu kandallókerámia, és épületkerámia gyártásban.Ma még termelésünk 90%-át Német parnercégeknek exportáljuk.Azonkívül,Austriába,Belgiumba,Sveitzba,és Luxemburgba is vannak megrendelöink.Tesztelje le Ön is munkánkat, küldje el cserépkályha,vagy kandalló elképzelését, vagy vágyát,mi megvalósítjuk.Ha nincs ötlete, vagy elképzelése a formát illetöleg, segítünk.Komoly számítógépes programmal rendelkezünk, képzett szakember, müvész ál az Ön rendelkezésére.

Nézze meg oldalunkat. Kérem vegye figyelembe, hogy mi kandallókerámia gyártók, és építök vagyunk, nem pedig fotográfusok.Némelyik kép egyszerü fotó,az elégedett megrendelönktöl érkezett. Ezért a képminöség nem igazán ,,spitze''.

Igazából nem a képeket, hanem kandallónkat szeretnénk Önnek eladni.